Mount Lawley - Turner Bespoke Design | ArchiPro

Cabinetwork design and interior design by Jennifer Turner - Turner Interior Design

Cabinets built by Furniture Design Studio

Photographs by Carla Atley

This design project was for the renovation of the ground floor area of a fantastic federation house located in the heart of Mount Lawley, Perth, WA. The original spaces were closed in to include a seperate study area and a sectioned in small living space. This was opened out to create more open planned living with a built in unit stretching from the living space through to the study area adjoined by a window seat.

New windows and alfresco doors were put in to create a seamless indoor outdoor living zone in the new open plan spaces

The spaces became lighter utilising the natural light and more welcoming with the sociable open planning to the heart of the house.

Message pro
Visit website
Plans
Contact details