Willoughby Residence - SHEETH | ArchiPro

Willoughby Residence

Client: Confidential
Architect: Studio Prineas
Duration: 34 weeks

We undertook alterations and additions to this single storey home including an extension to the rear of the house, replacement of roofing and new internal finishes. Perfect for a mood board – classic black and white, clean lines and a luxe feel that work together in unison.

Our team demonstrated a great deal of teamwork to deliver extremely intricate internal details on this project. The elegant cellar is definitely a standout – and any wine enthusiast’s dream! Situated in the perfect spot in the kitchen.

Photography: Michael Wee Photography

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
































































































































































































































































































































































































































































Professionals used on this project

Also from SHEETH