Pericles House - steelehouse architecture | ArchiPro

A living space for an adventurous young family that dynamically reinterprets the heritage features of an original Californian Bungalow.

A playful response to the heritage features of the original Californian bunglow. This project provides for the addition of a large open living area. Flooded with natural light and winter sun. The glazed wall opens to connect an adjacent outdoor living area. Providing an inspiring background and effective framework to the life of an adventurous young family.

Location: Dunedin St, Mount Hawthorn
Project Type: Addition

Builder: Owner Builder;
Landscape Contractor: Realm Studios;
Status: Completed (2019).

Steelehouse are highly accomplished architects offering great value for money - but more than that - our home has become a place of deep joy, beauty and satisfaction for the whole family. They have an eye for form, materiality and detail that we truly appreciate only now at completion.

- Damien Pericles

Message pro
Visit website
Contact details
































Photography : Luke Carter Wilton
































Photography : Luke Carter Wilton
































Photography : Luke Carter Wilton
































Photography : Luke Carter Wilton
































Photography : Luke Carter Wilton